Welcome Guest [Log In] [Register]
Add Reply
METALLICA IN BULGARIA!!
Topic Started: Mar 2 2010, 08:19 AM (745 Views)
Krisypoo
Member Avatar
Bad Seed
 *  *
I'M CRYING! YEAH YEAH YEAHEAY EAH :nanner: :nanner: YES BABEEEEEEE!!!!!!111
Offline Profile Quote Post Goto Top

tanq_met
Member Avatar
Bad Seed
 *  *
How do you now that??? There is nothing on their site

Krisypoo
Member Avatar
Bad Seed
 *  *
Да, 'щото пресконференцията е в четвъртък...тогава ще кажат и за билетите. Сега и сайта затвориха до четвърък, ама виж групите http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn...7_1332049_n.jpg
(btw, знам че си от България :D)

~Orion~
Member Avatar
~EvigLiv~
 *  *  *  *  *  *  *  *
Fuck bro! Thats awesome!

Krisypoo
Member Avatar
Bad Seed
 *  *
That's my dream! I can't believe it and still don't know where I am!
FUCK YEEEEEAAH!! :nanner2:

tanq_met
Member Avatar
Bad Seed
 *  *
:nanner2: :beer: :rockdevil:

mighty_het
Member Avatar
Blackened
 *  *  *  *  *  *
SO COOL!!! I'M JUMPING FROM JOY!!!

Metalliche
Member Avatar
>>>She Can Destroy<<<
 *  *  *  *  *  *  *  *
The line-up is awesome btw Manowar and AIC added! :o :heart: :heart: :horns:

Della Brown
??????????
 *  *  *  *  *  *  *  *
Криси, беше ли на концерта 2008-ма? Яка размазвация, не мога да повярвам, че ще имам втори шанс! И най-накрая ще гледам Мъстейн, мания ми е :blush:

Krisypoo
Member Avatar
Bad Seed
 *  *
Опа, чак сега видях коментара ти, сори. :D
Ох, ами не, нали знаеш родители...това ми е болна тема и просто 2-ри път НЕ МОГА да ги пропусна.

Della Brown
??????????
 *  *  *  *  *  *  *  *
Успокой ги, че ще сме заедно и ще отговарям за теб ;) Ш'се размажеме!!!! :horns2 :horns2 :horns2 :horns2

jamie_larsy
Member Avatar
Damage Case
 *
:lol: Я? Най-накрая тук се прописа и на Български :o :D Поздравления за този който е направил тази тема,виждам че и Ваня е писала :D (mighty_het) тук май има доста българи :D и най ме радва,че Krisypoo освен че е от България е и със снимка на Ларс :cloud9 :bow :huggie: . А колкото до концерта вече неброя дните ами броя часовете :D Ще се видим на стадиона! :P :wavey :horns2 :nanner2: :beer:

jamie_larsy
Member Avatar
Damage Case
 *
Della Brown
Mar 4 2010, 03:27 PM
Криси, беше ли на концерта 2008-ма? Яка размазвация, не мога да повярвам, че ще имам втори шанс! И най-накрая ще гледам Мъстейн, мания ми е :blush:
:lol: Аз се чудя и приятелката ми (mighty_het) на кой повече ще се израдва както каза ,,Мъстейн, мания ми е,, е и на нея и е така , а за мен Дейв е.... :blink: даречем не ме радва ,но това си е мое мнение :) Обаче факта че се събират заедно на една сцена е супер :horns: :D :horns2 то тя mighty_het се опита да ме бутне към Дейв ама нещо нестана :D има песнички които ми харесват , но чак пък толкоз.... :rolleyes: Аз спирам,че mighty_het ще ме убие като ме види :lol: Чао,Чао! :wavey

mighty_het
Member Avatar
Blackened
 *  *  *  *  *  *
jamie_larsy
Jun 10 2010, 09:19 AM
Della Brown
Mar 4 2010, 03:27 PM
:lol: Аз се чудя и приятелката ми (mighty_het) на кой повече ще се израдва както каза ,,Мъстейн, мания ми е,, е и на нея и е така , а за мен Дейв е.... :blink: даречем не ме радва ,но това си е мое мнение :) Обаче факта че се събират заедно на една сцена е супер :horns: :D :horns2 то тя mighty_het се опита да ме бутне към Дейв ама нещо нестана :D има песнички които ми харесват , но чак пък толкоз.... :rolleyes: Аз спирам,че mighty_het ще ме убие като ме види :lol: Чао,Чао! :wavey
Ммм да, ще те тепам. :D :D :D
Ооо не знам на кой ще се израдвам повече. :D Металика ще ги гледам за втори път, ама Джеймс ще го гледам от по-близо, а и е във форма вече и изглежда супер.
Но за Дейв се вълнувам повече, защото ще го гледам за първи път, а и с течение на времето Мегадет почнаха да водят класацията, така де станаха ми по-любими от Талика въпреки че с талика започнах.

Krisypoo
Member Avatar
Bad Seed
 *  *
jamie_larsy, ама ти си българче! :biggrin Мммм, Ларс ми е любимец, да.
За къде са ви билетите?

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Anything Metallica · Next Topic »
Add Reply